فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

http://uupload.ir/files/9nc_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C.jpg


معرفی برخی از سبزیجات محلى گیلان و نام فارسی آن

1- هیل : گشنیز

2- کاکج( ککج) : شاهی

3- کبار ( کوار) : تره

4- تورف(ترف) : ترب

5- کودکودو : کاکوتی

6- خرفه(خلفه)  : شنبلیله

7- چوچاغ یا شوشاق: از سبزی های معطر محلی

8- خنش (خرش): سبزی معطر محلی شکلی مشابه نعناع دارد

9- انارجای(گیجای) : سبزی معطر محلی که نوعی سبزی پلو به نام انارجای پلو روز چهارشنبه سوری با آن درست میکنند . البته غیر روز چهارشنبه سوری هم میخورند.

10- اشکنه : از سبزیجات محلی قیافه اش تقریباشبیه وارانبوه و خنش و نعناع

11- وار انبو: یه سبزی معطر

12- ترش واش : از سبزیجات محلی که با آن به اضافه مقداری گشنیز و نعناع نوعی خورشت سبزی به نام ترش واش خورشت که مخصوص شرق گیلان میباشد  درست میکنند. البته نامش شهر به شهر و دهات به دهات تغییر میکند .

"شهر لولمان "

loulemancity



تاریخ : چهارشنبه 29 شهریور 1396 | 10:14 | چاپ | نویسنده: هادی لطفی پیربستی | نظرات (0) (0 لایک)
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • ام جی
  • (function (i, s, o, g, r, a, m) { i['GoogleAnalyticsObject'] = r; i[r] = i[r] || function () { (i[r].q = i[r].q || []).push(arguments) }, i[r].l = 1 * new Date(); a = s.createElement(o), m = s.getElementsByTagName(o)[0]; a.async = 1; a.src = g; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', '//www.google-analytics.com/analytics.js', 'ga'); ga('create', 'UA-40870092-3', 'auto'); ga('send', 'pageview');